Het eindresultaat telt.

Flandersgifts helpt uw bedrijf een stevige boost te geven aan uw naamsbekendheid.
In overleg met u zoeken wij naar gepaste merchandising om uw event, beurs of medewerkers  aan te kleden. We zorgen dat u blijft gezien worden bij uw prospects en dat uw naam herkenbaar blijft. Dankzij uniformiteit en onze volledige aanpak helpen wij ook uw medewerkers naar een betere uitstraling. Zo zijn uw medewerkers extra gestimuleerd en functioneren ze beter als team. De professionele uitstraling geeft extra meerwaarde aan uw bedrijf.

 

Flandersgifts, één aanspreekpunt voor merchandising en textiel.

We helpen u tijd besparen. Onmiddellijk een scherpe prijs voor zowel textiel als gadgets.
U hoeft niet de radeloze zoektocht te doen. Enkel ons de vraag te stellen. Wij sturen u een geselecteerde lijst van producten en textiel waar u naar op zoek bent. Zo kan u sneller beslissen en schakelen. Dit allemaal conform uw keuze, logo en huisregels.

Bel ons, we helpen u met veel plezier verder.

 

 

GOEDE DOELEN

Wij steunen goede doelen aan de hand van topconcerten

raadpleeg de concertkalender.

 

"Wij steunen Cultuur"

bezoek de CONCERKALENDER

 

FILOSOFIE: mobiliteit is van levensbelang! De huidige maatschappij is vooral auto-afhankelijk ingericht. Voor een grote groep mensen schept dit problemen. Senioren nemen uiteindelijk afscheid van hun wagen en jongeren hebben sowieso geen rijbewijs. Immer beroep doen op anderen is moeilijk of gênant. Fietsen of stappen zijn niet altijd evident. Veel facetten van het leven gaan daardoor verloren!
Uit noodzaak overwegen sommige gezinnen zelfs een 2de of een 3de auto dit terwijl Jan Modaal reeds voor één auto minstens anderhalf uur per dag moet werken. Niet enkel door de kosten zwichten velen de auto, maar ook files, parkinggebrek, gruwelijke (weekend)ongevallen, boetes, alcoholcontroles, het milieubesef, e.d. … ontraden de auto.

Kortom, heeft de auto welstand gebracht, er is een spanningsveld opgetreden tussen auto en samenleving.

Neem contact met ons op

Error 404